Padel vakantie of stage in het immer zonnige L’Alfàs del Pi (sport all-inclusive)

23/09/2021

Verblijf minimum 3 nachten in all inclusive formaat in Albir Garden Resort, speel padel en/of tennis en bepaal zelf of u er een vakantie of stage wil van maken. U kan binnen deze formule zelfs kiezen of u tennis, padel of tennis en padel wil spelen. Check de pakketten hieronder en ontdek welke formule u het beste past.

Albir Garden Resort & Sports

Het Albir Garden Resort, in L’Alfas del Pi, ligt op 10 minuten wandelen van Playa del Albir, 5 km van Altea en ongeveer 10 minuten met de wagen van het centrum van Benidorm. Naar de luchthaven van Alicante, is het ongeveer 60 km.

Naast het Garden Resort, ligt het sportcomplex Albir Garden Sports, dat elk jaar wordt gekozen door Olympische kampioenen en eersteklas internationale sportteams voor hun voorseizoenstraining aan de Costa Blanca.

Albir-Garden-Resort-swimming-pool
Albir-Garden-Resort-room-view
Albir-Garden-Resort-room
Albir-Garden-Resort-lobby
Albir-Garden-Resort-hotel
Albir-Garden-Resort-paella
Albir-Garden-Sports
Albir-Garden-Resort-fittness
previous arrow
next arrow
Shadow

IQL Tennis & Padel Club

De trainingen worden op de IQL club gegeven. Op de club wordt gewerkt met competitie-coaches voor zowel tennis als padel. Sommige van hun coaches zijn zelfs actief binnen het WTA en ATP circuit.

Prijzen per persoon (verblijf van min. 3 nachten is wel vereist!)

Pakket 1 (vakantie) – 112€/nacht

 • Accommodatie in Sport All-Inclusive Board, inclusief maaltijden en non-alcoholische dranken bij TENNIS & PADEL Academy
 • Iedere dag: 2u veld voor 4 personen ter uwer beschikking

Pakket 2 (vakantie) – 122€/nacht

 • Accommodatie in Sport All-Inclusive Board, inclusief maaltijden en non-alcoholische dranken bij TENNIS & PADEL Academy
 • Iedere dag: 4u veld voor 4 personen ter uwer beschikking

Pakket 3 (stage) – 154€/nacht

 • Accommodatie in Sport All-Inclusive Board, inclusief maaltijden en non-alcoholische dranken bij TENNIS & PADEL Academy
 • Iedere dag: 2u veld voor 4 personen ter uwer beschikking + 2u training met IQL coach voor 4 personen

Pakket 4 (stage) – 189€/nacht

 • Accommodatie in Sport All-Inclusive Board, inclusief maaltijden en non-alcoholische dranken bij TENNIS & PADEL Academy
 • Iedere dag: 4u intensieve training met IQL coach voor 4 personen

OPGELET! De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 2 personen op 1 kamer. Noteer dat wanneer je alleen boekt, er een supplement zal bij komen voor een verblijf van 1 persoon op een kamer!

Inbegrepen in deze prijs

 • Overnachting in het Albir Garden Resort (Sport All-Inclusive)
 • 2u of 4u per dag vrij spelen en/of training met IQL coach (padel, tennis of padel en tennis)
 • Sport All-Inclusive Board omvat alleen non-alcoholische dranken: water, vruchtensappen, koffie, thee, frisdranken/drankjes, bruisend water + ontbijt / lunch / diner. Alcoholische dranken zijn extra te betalen.
 • Verzekering insolventie en calamiteiten**

Niet inbegrepen in deze prijs

 • Uw reis naar L’Alfas Del Pi
 • Verblijfs- en Covid19 verzekering (indien u deze erbij wenst te nemen, kan dat tegen de prijs van €49/persoon)

Mogelijke data voor deze padel vakantie of stage in Spanje

 • Vanaf 1 oktober 2021 tot 31 mei 2022

Bepaal zelf of dit een padel- vakantie of stage wordt en boek hier

Velden gemarkeerd met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Laat dit veld blanco
Voor hoeveel personen boekt u deze vakantie?

* Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com

** Verzekeringen:

 • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
 • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
Volg en like ons aub:
fb-share-icon