Padel vakantie of stage in het immer zonnige L’Alfàs del Pi (sport all-inclusive)

23/09/2021

Verblijf minimum 3 nachten in all inclusive formaat in Albir Garden Resort. Speel padel en/of tennis en bepaal zelf of u er een vakantie of stage wil van maken. U kan binnen deze formule zelfs kiezen of u tennis, padel of tennis en padel wil spelen. Check de pakketten via de link hieronder en ontdek welke formule u het beste past.

Albir Garden Resort & Sports

Het Albir Garden Resort, in L’Alfas del Pi, ligt op 10 minuten wandelen van Playa del Albir. Op 5 km vind je Altea en op 10 minuten met de wagen ben je in het centrum van Benidorm. Naar de luchthaven van Alicante, is het ongeveer 60 km.

Naast het Garden Resort, ligt het sportcomplex Albir Garden Sports. Elk jaar kiezen Olympische kampioenen en eersteklas internationale sportteams voor hun voorseizoenstraining aan de Costa Blanca voor dit complex.

Albir-Garden-Resort-swimming-pool
Albir-Garden-Resort-room-view
Albir-Garden-Resort-room
Albir-Garden-Resort-lobby
Albir-Garden-Resort-hotel
Albir-Garden-Resort-paella
Albir-Garden-Sports
Albir-Garden-Resort-fittness
previous arrow
next arrow
Shadow

IQL Tennis & Padel Club

De trainingen krijg je op de IQL club. Op deze club werken competitie-coaches voor zowel tennis als padel. Sommige van hun coaches zijn zelfs actief binnen het WTA en ATP circuit.

   * Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

   Logo sportstages.com

   ** Verzekeringen:

   • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
   • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
   Volg en like ons aub:
   fb-share-icon