FB_Pixel

Over PadelFun.be

Nieuw logo van padelfun.be seder 21 december 2020

PadelFun.be is ontstaan in juli 2020 (tijdens de Covid-19 periode), en gegroeid uit mijn, nog steeds verslavende passie voor deze sport. In juni 2021 werden wij een vennootschap waarmee we stages, clinics en vakanties aanbieden met padel als centraal gegeven.

Onze missie

Via PadelFun.be willen we:

  • De padelsport in Vlaanderen promoten
  • Iedereen een idee geven over hoe de sport in elkaar zit
  • Geïnteresseerden helpen hun padelvaardigheden te verbeteren
  • Een PadelFun sfeer creëren.

Over ons

Rudy Peirs

Rudy Peirs, eigenaar van www.padelfun.be

Ik ben in 2018 gestart met padel. Toen ik met enkele tennisvrienden deze voor ons onbekende sport eens ging proberen, was dat geen plezante ervaring. We speelden te veel tennis en begrepen het spel niet zo goed. Ik zei toen nadien zelfs: “nooit van mijn leven speel ik nog padel”.

Enkele maanden later werden we op onze tennisclub uitgenodigd voor een padel initiatie-avond en veranderde alles. Alle regels en de te volgen tactiek werden uitgelegd en plots werd alles helemaal anders. Het spel dat me eerst niet interesseerde, werd plots enorm leuk.

Sindsdien ben ik er wel aan verslaafd geworden en wilde ik er ook iets meer mee doen.

Actief binnen marketing, bleek de stap naar het bouwen van een website uiteindelijk klein. Ik merkte dat er in de Nederlandse taal, weinig te vinden was over padel.

PadelFun leek me dan ook een perfecte naam, omdat dat uiteindelijk is waar het allemaal over gaat, toch? Plezier beleven aan de sport en het sociale gebeuren errond.

Het scannen van het internet naar interessante artikels of videos, laat me toe op regelmatige basis nieuw materiaal te publiceren en dat wil ik zolang er iets te schrijven/delen valt, blijven doen. Het doet vooral plezier, te merken dat de website heel veel bezocht wordt – waarvoor mijn oprechte dank.

John Loncke

John Loncke

Als rasechte Oostendenaar leerde ik de padelsport in 2016 echt kennen. OPC (Oostende Padel Club) was in dat jaar één van de eerste clubs die het waagde om 4 padelvelden aan te leggen.

Als gewezen B2/6 tennisspeler, was mijn honger in deze racketsport meteen heel groot en zou dit enkel nog crescrendo gaan. Ik schreef mijn eerste artikels voor de krant en leerde heel wat mensen uit het padelmilieu kennen. Toen in 2019 WPT naar Brussel kwam, engageerde ik me voor World Padel Tour Belgium. Ondertussen volgde ik ook een aantal clinics in Spanje en blijf ik gebeten door deze leuke sport. Coach Jorge Bellmont en mijn vennoot Rudy Peirs kwamen sindsdien op mijn weg terecht en de rest is ondertussen geschiedenis.

PadelFun.be Facebook-pagina en open groep

Volg onze Facebookpagina en blijf via die weg op de hoogte van nieuwe padelfeiten alsook nieuw gepubliceerde artikelen op onze website over hoe je padel speelt, welke slagen je zoal moet aanleren en kan gebruiken, belangrijke tactische dingen en nog veel meer. In samenwerking met vele andere bezielers van de sport, staan nog heel wat blogartikelen in de pipeline 😃.

Heb je zelf vragen en dingen die we voor je eens moeten uitzoeken, laat het ons dan ook zeker weten via info@padelfun.be of wordt lid van onze Facebookgroep en post daar een bericht/vraag.

We hopen dat jullie deze website leuk vinden, de Facebookpagina willen volgen, jullie padelvrienden massaal willen uitnodigen om ons ook te volgen en ons zelf ook regelmatig een 👍 geven. En vooral:

Geniet van de sport en have a lot of padelfun!

Instagram