FB_Pixel

Over PadelFun.be

Nieuw logo van padelfun.be seder 21 december 2020

PadelFun.be is ontstaan in juli 2020 (tijdens de Covid-19 periode), en gegroeid uit mijn, nog steeds verslavende passie voor deze sport. In juni 2021 werden wij een vennootschap waarmee we stages, clinics en vakanties aanbieden met padel als centraal gegeven.

Onze missie

Via PadelFun.be willen we:

  • De padelsport in Vlaanderen promoten
  • Iedereen een idee geven over hoe de sport in elkaar zit
  • Geïnteresseerden helpen hun padelvaardigheden te verbeteren
  • Een PadelFun sfeer creëren.

Over ons

Rudy Peirs

Rudy Peirs, eigenaar van www.padelfun.be

Ik ben in 2018 gestart met padel. Toen ik met enkele tennisvrienden deze voor ons onbekende sport eens ging proberen, was dat geen plezante ervaring. We speelden te veel tennis en begrepen het spel niet zo goed. Ik zei toen nadien zelfs: “nooit van mijn leven speel ik nog padel”.

Enkele maanden later werden we op onze tennisclub uitgenodigd voor een padel initiatie-avond en veranderde alles. Alle regels en de te volgen tactiek werden uitgelegd en plots werd alles helemaal anders. Het spel dat me eerst niet interesseerde, werd plots enorm leuk.

Sindsdien ben ik er wel aan verslaafd geworden en wilde ik er ook iets meer mee doen.

Actief binnen marketing, bleek de stap naar het bouwen van een website uiteindelijk klein. Ik merkte dat er in de Nederlandse taal, weinig te vinden was over padel.

PadelFun leek me dan ook een perfecte naam, omdat dat uiteindelijk is waar het allemaal over gaat, toch? Plezier beleven aan de sport en het sociale gebeuren errond.

Het scannen van het internet naar interessante artikels of videos, laat me toe op regelmatige basis nieuw materiaal te publiceren en dat wil ik zolang er iets te schrijven/delen valt, blijven doen. Het doet vooral plezier, te merken dat de website heel veel bezocht wordt – waarvoor mijn oprechte dank.

PadelFun.be Instagram-, Facebook-pagina en open groep

Volg onze Instagram– of Facebookpagina en blijf via die weg op de hoogte van nieuwe padelfeiten alsook nieuw gepubliceerde artikelen op onze website over hoe je padel speelt, welke slagen je zoal moet aanleren en kan gebruiken, belangrijke tactische dingen en nog veel meer. In samenwerking met vele andere bezielers van de sport, staan nog heel wat blogartikelen in de pipeline 😃.

Heb je zelf vragen en dingen die we voor je eens moeten uitzoeken, laat het ons dan ook zeker weten via info@padelfun.be of wordt lid van onze Facebookgroep en post daar een bericht/vraag.

We hopen dat jullie deze website leuk vinden, de Facebook- en Instagram-pagina willen volgen, jullie padelvrienden massaal willen uitnodigen om ons ook te volgen en ons zelf ook regelmatig een 👍 geven. En vooral:

Geniet van de sport en have a lot of padelfun!

Instagram