Geniet van een padelvakantie in sportparadijs Club La Santa op Lanzarote

28/03/2022

Voor sportliefhebbers en professionals, is Club La Santa het paradijs op aarde. Op de club kan je maar liefst 80+ sporten beoefenen en wij zijn verheugd dat padel daar ondertussen ook bij is. Boek op Lanzarote een padelvakantie die je nooit meer zal vergeten.

Ben jij zo’n sportverslaafde, dan heeft Club La Santa alles om aan je verslaving te voldoen.

Club La Santa

Club La Santa is het sportparadijs op aarde. Op vele reiskanalen krijgen ze van eenieder die er ooit verbleef, de hoogste scores. Je verblijft er op een plaats die je nooit zal vergeten!

Lanzarote is een verbluffend eiland en heeft u uiteraard nog heel veel meer te bieden.

* Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com

** Verzekeringen:

  • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
  • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
Volg en like ons aub:
fb-share-icon