FB_Pixel

Padelstage of padelvakantie in België of buitenland? Ontdek hier ons aanbod.

Wil je je niveau verbeteren en ben je op zoek naar toptrainers, een padelstage of padelvakantie in België of het buitenland? Dan ben je bij PadelFun.be op de juiste plaats. Wij bieden hoogkwalitatieve en gepersonaliseerde stages en vakanties aan in binnen- en buitenland. Ons aanbod bevat momenteel pakketten in België, Spanje en Portugal. Heel binnenkort hopen wij ons aanbod nog te kunnen uitbreiden en Nederland en Zweden aan de lijst te kunnen toevoegen.

Deze vakanties en stages kan je als privépersoon, groep of zelfs padelclub boeken. Voor iedereen kunnen deze zelfs op maat uitgewerkt worden!

Padelstages
Kan ook op maat uitgewerkt worden als initiatief voor leden van uw padelclub!
 

👉 Spanje

👉 Portugal

Padelstage of padelvakantie in het buitenland?

Wil je graag padel leren in het buitenland terwijl je er bijvoorbeeld op vakantie bent of wil je er specifiek voor een padelstage naartoe, dan vind je hier misschien iets wat je interesseert. In samenwerking met Sportstages.com werden enkele interessante pakketten uitgewerkt.

Spanje – het mekka van de padelsport

Altea1

Padel (vakantie)

Ontdek deze schitterende 5*-locatie aan de rand van het mooie stadje Altea. Geniet er van alle luxe en speel elke dag tot 4u padel.

 • overnachtingen met half of full pension
 • elke dag 4u padel
 • 1 dag toegang tot de Spa

Vanaf heden tot 17 juni 2022

2 pers. v.a. 289€/dag

Verdere info >

Altea1

Padel & fietsen (vakantie)

Combineer padel en fietsen in één van de mooiste regio’s van Spanje en geniet terzelfdertijd van wat rust in een 4* hotel op het strand van Altea. Kies zelf of u in de voormiddag en/of namiddag padel wil spelen.

 • 5 overnachtingen vol pension
 • 4 dagen 2u padel
 • huur fietsen niet inbegrepen!

Vanaf heden tem 30 november 2022

495€ pp

Verdere info >

Murcia1

Padel (stage)

Ontwikkel je padelniveau (techniek, tactiek en fysiek) in het land waar padel topsport is en op een locatie waar vele celebrities thuis zijn. Train met een professional en geniet tussendoor van de omgeving en de luxe in een uniek resort.

 • 4 overnachtingen incl. ontbijt
 • 3 dagen stage + tornooi

Vanaf heden tot 17 juni 2022

599€ pp

Verdere info >

Alicante1

Padel (vakantie)

Deze padelvakantie is de perfecte keuze indien u wil genieten van uw favoriete sport in een spectaculaire omgeving omringd door tuinen en meren. Speel je tevens golf, dan is dit de uitgelezen locatie voor jou!

 • 5 overnachting incl. ontbijt
 • 3 dagen 2x 1,5u padel

Vanaf heden tem december 2021

v.a. 495€ pp

Verdere info >

Alicante1

Padel (stage)

Unieke padelstage waarbij padellegende Pitu Losada je niveau een serieuze boost geeft.

 • 4 dagen, 3 overnachtingen met ontbijt
 • 3 dagen telkens 3u les

Vanaf heden tem 30 november 2022

v.a. 465€ pp

Verdere info >

Alfaz del Pi1

Padel (vakantie of stage)

Verblijf minimum 3 nachten in all inclusive formaat en kies zelf of u er een padel-vakantie of =stage wil van maken. Kies zelfs of u tennis, padel of tennis en padel wil spelen.

 • Sport All-Inclusive formule
 • elke dag 2 of 4u padel
 • indien gewenst met coach

Vanaf heden tot eind mei 2022

v.a. 112€/nacht

Verdere info >

Lloret de Mar1

Padel (stage)

9 uur padelstage op maat volgens uw niveau inclusief verblijf van 4 dagen / 3 nachten in 4* hotel L’Azure.

 • 3 overnachtingen half pension (incl. water en wijn)
 • 9u padelles van gecertificeerde coach

Tussen 18 april en 8 juli of tussen 28 augustus en 23 december 2022

520€ pp

Verdere info >

Lloret de Mar1

Padel (vakantie)

Geniet van het strand, de shops, bars en het welkgekende nachtleven van Lloret de Mar in combinatie met 3 uur padel iedere dag. Wil je er toch een stage van maken en met een coach enkele lessen hebben, dan kan dat als optie geregeld worden.

 • 4 overnachtingen half pension
 • 9u padel over 3 dagen

Vanaf heden tem 25 november 2022

349€ pp

Verdere info >

Portugal

Albufeira – Algarve1

Padel (vakantie)

Verblijf min. 3, 4 of 5 nachten in het 4*-hotel Victoria Beach & Sports. Een fantastisch kader om padel te spelen en terwijl ook te genieten van de omgeving en zuiderse Portugese leefstijl.

 • All Inclusive formule
 • Kies zelf hoeveel padel u wil spelen

Vanaf heden tem 30 juni 2022

v.a. 69€ pp/nacht

Verdere info >

OPGELET! Alle hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 2 personen op 1 kamer. Noteer dat wanneer je alleen boekt, er een supplement zal bij komen voor een verblijf van 1 persoon op een kamer!

1. Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com
Laat dit veld blanco
Selecteer hier de vakantie of stage

Top-class lessen, clinics of padelstage met WPT-gediplomeerde trainers in België of het buitenland

Bezoek Jorge Bellmont in Valencia of haal hem bij jou op de club

Ondertussen hebben wij een overeenkomst met Jorge Bellmont Regodon en zetten wij onze zoektocht naar nog meer trainers verder. Jorge heeft in Valencia, zijn eigen Bellmont Padel Academy en daar ontvangt hij met alle plezier spelers van alle niveaus om hun padelskills (techniek, taktiek of fysiek) te verbeteren.

Jorge Bellmont Regodon

Jorge is als gediplomeerd trainer reeds geruime tijd actief binnen het WPT circuit en momenteel coach van 8 WPT-spelers waaronder Javi Rico (19) en Coki Nieto (21) (WPT-koppel n° 9 12/2020) die in 2019 het San Javier Challenger tornooi wonnen en de finale speelden van het Mijas Open tornooi.

Wil je, eventueel samen met enkele vrienden van op je padelclub, enkele dagen naar Valencia? Contacteer ons dan via het formulier hieronder. Samen kijken we dan wanneer dat kan en hoe alles verder kan geregeld worden.

Clinics of stage op jullie club

Lessen, clinics of stages kunnen ook op je eigen club georganiseerd worden. Jorge komt ook met alle plezier naar jouw club. Spreek er je padelverantwoordelijke op de club over aan en vraag hem/haar ons via info@padelfun.be te contacteren of stel uw vragen via het formulier hieronder. We bekijken dan samen alle mogelijke opties en werken graag een voorstel uit dat past in de manier van werken van de club.

Laat dit veld blanco
Instagram