FB_Pixel

Padelstage of padelvakantie in het buitenland? Ontdek hier ons aanbod.

Wil je je niveau verbeteren en ben je op zoek naar toptrainers, een padelstage of padelvakantie in het buitenland? Dan ben je bij PadelFun.be op de juiste plaats. Wij bieden hoogkwalitatieve en gepersonaliseerde stages en vakanties aan.

Deze vakanties en stages kan je als privépersoon, groep padelvrienden of zelfs padelclub boeken. Voor iedereen kunnen deze zelfs op maat uitgewerkt worden!

Padelstages
Kan ook op maat uitgewerkt worden als initiatief voor leden van uw padelclub!
 

Padelstage of padelvakantie in het buitenland?

Wil je graag padel leren in het buitenland terwijl je er bijvoorbeeld op vakantie bent of wil je er specifiek voor een padelstage naartoe, dan vind je hier misschien iets wat je interesseert. In samenwerking met Sportstages.com werden enkele interessante pakketten uitgewerkt.

Spanje – het mekka van de padelsport

Rafa Nadal Academy – Mallorca

Padelspeler die padelstage volgt op Rafa Nadal Academy
Padel (stage)

Voor wie het iets speciaals mag zijn, is deze padelstage een unicum. Op het eiland Mallorca, bieden we deze padelstage aan in een uniek padelparadijs, waarbij je 12 uur padeltraining krijgt, 5 uur fysieke training en nog heel wat meer.

Verdere info >

Club La Santa – Lanzarote

Padel (vakantie)

Voor sportliefhebbers en professionals, is Club La Santa het paradijs op aarde. Op de club kan je maar liefst 80+ sporten beoefenen en wij zijn verheugd dat padel daar ondertussen ook bij is. Boek op Lanzarote een padelvakantie die je nooit meer zal vergeten.

Verdere info >

Alfàs del Pi – Costa Blanca

Padel (stage)

Verblijf minimum 3 nachten in all inclusive formaat en kies zelf of u er een padel-vakantie of =stage wil van maken. Kies zelfs of u tennis, padel of tennis en padel wil spelen.

Verdere info >

Lloret de Mar – Costa Brava

In het immer levendig Lloret de Mar bieden wij u dit verblijf, padelstage en wedstrijden tegen lokale spelers aan.

Verdere info >

Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com
Instagram