Intensieve padelstage Lloret de Mar aangepast aan ieders niveau

19/02/2022

In het immer levendig Lloret de Mar bieden wij u deze zeer goeie padelstage aan. U volgt er een intensieve lessenreeks en zal ook wedstrijden spelen tegen lokale spelers van je eigen niveau.

Alle trainingen en wedstrijden worden voor u geregeld. Boek deze padelstage met je club, vrienden of je gezin en maak hier jullie privé-training van.

Hotel Evenia Olympic Suites 4*

Evenia Olympic Suites is een hotel om te ontspannen, waar je van alles kunt genieten en niets aan je kunt laten ontsnappen.

Evenia Olympic Suites Hotel is geïntegreerd in het complex Evenia Olympic Resort en ligt in een rustige wijk van Lloret de Mar en op wandelafstand van het strand. Dit etablissement is ideaal voor familietoerisme, een romantisch verblijf met uw partner of een leuke vakantie met vrienden.

Evenia Olympic Suites Lloret de Mar 3
Evenia Olympic Suites Lloret de Mar 2
Evenia Olympic Suites Lloret de Mar 1
previous arrow
next arrow
Shadow

Prijzen en mogelijke data voor deze padelstage in Lloret de Mar

Inbegrepen in deze aanbieding

  • Verblijf in een 4* hotel op wandelafstand van de terreinen
  • Full board (ontbijt, lunch en diner) met water en wijn tijdens de maaltijden
  • Intensieve trainingen met professionele coach aangepast aan uw niveau
  • Leuke wedstrijden tegen locale spelers

Niet inbegrepen in deze prijs

  • Uw reis naar Lloret de Mar
  • Verblijfs- en Covid19 verzekering (indien u deze erbij wenst te nemen, kan dat tegen de prijs van €49/persoon)

* Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com

** Verzekeringen:

  • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
  • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
Padelstages en -vakanties in
Spanje en Portugal
 
Volg en like ons aub:
fb-share-icon