Padelvakantie in Alicante op slechts 20 minuten van de luchthaven*

01/09/2021

Deze padelvakantie is de perfecte keuze indien u wil genieten van uw favoriete sport in een spectaculaire omgeving omringd door tuinen en meren. Rust 5 dagen uit in het Alicante Golf**** hotel en speel 3 dagen telkens 2 maal 1,5u padel aan hele scherpe prijzen. Speel je tevens golf, dan is dit de uitgelezen locatie voor jou!

Hotel Alicante Golf****

Als u wil dat uw verblijf in Alicante uniek is, raden wij u aan om voor deze vakantie te kiezen. In Hotel Alicante Golf geniet u van een prachtige locatie op slechts 800 meter van het strand van San Juan.

Vanuit het hotel kan u ook gemakkelijk alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad bereiken. Bij de ingang van het hotel vind u de tramhalte. De luchthaven Alicante-Elche ligt op slechts 20 minuten rijafstand. En op slechts 5 minuten heb je het hogesnelheidstreinstation met verbindingen naar Madrid.

Het prachtige strand van San Juan, op slechts 10 minuten lopen, is ongetwijfeld een van de beste redenen om hier een verblijf te boeken. San Juan Beach en Muchavista Beach ernaast zijn open stranden met fijn wit zand en transparant water. Ideaal om watersporten te beoefenen, te zonnebaden en het kustlandschap te bewonderen.

De golfbaan van Alicante is geïntegreerd in het hotelcomplex en valt op door zijn ontwerp. Ze wordt beschouwd als één van de beste in zijn soort in Spanje. Golfliefhebbers kunnen genieten van 18 holes, een fantastisch oefenterrein en een pitch en putt. Voor de 14e hole, moet je zelfs over de ruïnes van een Romeins dorp dat dateert uit de 1e eeuw voor Christus.

Het Alicante Golf hotel ligt ook tegenover het recreatiecomplex La Seda en naast verschillende sportcentra.

Prijzen padelvakantie Alicante (5 nachten)

Periode: Oktober 2021
Standaard kamer: 495€
Standaard kamer met zicht over het meer: 540€
Deluxe kamer: 585€

Periode: November en December 2021
Standaard kamer: 435€
Standaard kamer met zicht over het meer: 480€
Deluxe kamer: 525€

Inbegrepen in deze prijs

  • Padelvakantie van 5 overnachtingen in Bed&Breakfast formaat in een tweepersoonskamer in 4* hotel Alicante Golf
  • 3 dagen 2 x 1,5 uur padel/dag (kan je spelen van 8h tot 22 uur)
  • Verzekering insolventie en calamiteiten**

Niet inbegrepen in deze prijs

  • Uw reis naar Alicante
  • Verblijfs- en Covid19 verzekering (indien u deze erbij wenst te nemen, kan dat tegen de prijs van €49/persoon)

Boek deze padelvakantie en geniet van rust en uw favoriete sport

Velden gemarkeerd met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Boek nu deze padelvakantie in Alicante

Laat dit veld blanco
Voor hoeveel personen boekt u deze vakantie?

* Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com

** Verzekeringen:

  • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
  • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
Volg en like ons aub:
fb-share-icon