Ga op padelvakantie naar Altea

Combineer padel en fietsen in Altea (Alicante, Spanje)*

13/08/2021

Binnen dit vakantiepakket, kan u zelf kiezen welke dagen u op vakantie wil alsook of u in de voormiddag en/of namiddag padel wil spelen. Deze vakantie is een uitstekende keuze voor gezinnen of groepjes vrienden die graag fietsen en de zeer bergachtige streek rond Altea en Alicante willen ontdekken en/of er voor een training padel naartoe willen!

Combineer padel en fietsen in één van de mooiste regio’s van Spanje en geniet terzelfdertijd van wat rust in een 4* hotel op het strand van Altea.

Hotel Cap Negret 4*

Cap Negret in Altea, is een hotel dat in 2018 volledig werd gerenoveerd. Vanwege de bevoorrechte locatie pal aan zee, de aangename sfeer, de complete restaurantservice en de uitstekende aandacht voor de klant, is het de ideale plaats om gefascineerd te raken door de magie van de Middellandse Zee.

Geniet van een hotel aan het strand van Altea met een heerlijke internationale en mediterrane keuken, entertainment en muziek, gym, zwembad, palmbomen, beauty center en veel meer. Met een beschikbaarheid van meer dan 200 fietsen, is de Cap Negret Bike Zone, een exclusief centrum voor iedere fietsliefhebber!

Hotel Cap Negret ligt op 45 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 10 minuten van de karakteristieke binnenstad van Altea. Naar de rots van Calpe is het ongeveer 10km en op slechts 8km rijden ben je in Benidorm.

Prijs: 495€ per persoon

Deze prijs is een voorstel voor het hieronder aangegeven pakket. Wil je voor een langere periode naar Altea en wil je meer of minder padel spelen? Wil je ook graag fietsen huren? Geef dat dan duidelijk aan via onderstaand formulier met een klare omschrijving van uw wensen! Wij contacteren u dan opnieuw met een persoonlijk voorstel.

Inbegrepen in deze prijs

 • 5 x overnachtingen in vol pension in 4* hotel Cap Negret
 • Verblijfstaksen
 • 4 dagen 2 uren padel – te kiezen in de voormiddag of namiddag – op nabijgelegen club waar zich 12 terreinen bevinden
 • 4 dagen gebruiken van de meeste faciliteiten van het hotel (voor sommige dingen moet apart ter plekke betaald worden)
 • Verzekering insolventie en calamiteiten**

Niet inbegrepen in deze prijs

 • Uw reis naar Altea
 • Eventuele huur van professionele fietsen (een professionele racefiets kan u ter plaatse huren voor €170/persoon/week)
 • Bijkomende uren padel kunnen aan de prijs van 12€ per uur per terrein
 • Verblijfs- en Covid19 verzekering (indien u deze erbij wenst te nemen, kan dat tegen de prijs van €49/persoon)

Mogelijke data

 • Vanaf heden t.e.m. 30 november 2022

Wilt u toch een andere week, laat ons dat dan even weten en wij bekijken het met het hotel.

Boek deze vakantie

Velden gemarkeerd met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Laat dit veld blanco
Voor hoeveel personen boekt u deze stage?

* Al onze stages worden georganiseerd door SPORTSTAGES.com met Licentie A5941. Sportstages.com is lid en verzekerd bij de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw)

Logo sportstages.com

** Verzekeringen:

 • Insolventie: Sportstages garandeert via deze verzekering een toereikende kredietwaardigheid die er voor zorgt dat wanneer door financieel onvermogen, de reis in het gedrang komt, de verzekeringsmaatschappij tussenkomt en u een terugbetaling of verderzetting van de reis aanbiedt. Indien nodig, wordt u zonder bijkomende kosten gerepatrieerd en staat de verzekeraar, in afwachting van uw repatriëring, in voor financiering van accomodatie. Sportstages zal u bij het boeken van dit reisarrangement, de contactgegevens meedelen van de verzekeringsmaatschappij die het financiële risico dekt.
 • Calamiteiten: Met deze bent u verzekert als er zich onvermijdbare en buitengewone gebeurtenissen voordoen alsook wanneer Sportstages uw reisovereenkomst om welke reden dan ook niet kan uitvoeren. Gebeurtenissen die verzekerd zijn: natuurrampen, vulkaanuitbarsting, brand, terreurdaad, terreurdreiging, sabotage, stakingen, rellen, verstoring van de openbare orde, muiterij, uitbraak van ziekten, gevolgen van cybercriminaliteit, weersomstandigheden waardoor de geplande heen- en/of terugreis niet kan plaatsvinden.
Volg en like ons aub:
fb-share-icon